a thousand thanks :)

Friday, January 27, 2012

pelangi petang.

tengok kepada tajuk mesti korang semua ingat aku terlalu happy kan? ada lah sikit. Untuk beberapa hari ni, kederat aku digunapakai lebih sikit. Gerakgerak lebih. Peluhpeluh pun lebih. Bukan pergi menggeletek, tapi untuk benda lain.(alhamdulillah menjadi)

sedikit happy bila Bact bagitahu yang class algorithm esok dibatalkan. (sila tepuk tangan ramairamai). eh aina,sila lah bergembia dengan benda elok please.

actually nak bercerita benda lain, tapi tak mampu nak menaip. kadangkadang terfikir jugak, kan lebih baik tak kenal dari susah nak lupakan. tapi nak buat macam mana, Allah dah aturkan semua untuk kita. kita manusia, kita hamba Allah.

kan?

1 comment:

kaKtuS.. said...

tajuk lagu sudirman , hihi

Copyright@ LALALA all rights reserved :)