a thousand thanks :)

Wednesday, April 27, 2011

yezzzz !

one more paper for final exam esok !














HAHA.  . . ketawa besar malam ney. .
tapi still beringat lah. . subject killer ney. .
open source operating sysem (OSOS). .

tapi still boleh onl lagi an ? huhu. . . rehat jap
then sambung la balikk. . study tetap study. . haha
anyway gudluck untuk kengkawan aku yang sebok dok
packing bag tu. . huhuhu
mood lepas ney : sambung study =)











Saturday, April 16, 2011

" Saya pernah cuba lupakan awak tapi tak boleh. Tak kira lah macam mana awak layan saya, saya rasa hati saya tetap kat awak. 
Saya rasa awak pun tahu macam mana perasaan saya terhadap awak, cuma awak saja buat2 tak tahu. Sebenarnya elok kalau saya simpan saja perasaan yang bermain dalam hati ni tapi sejak 1 kejadian, saya mula fikir, saya kehilangan awak, saya  menyesal buat selamanya. 
Jadi saya buat keputusan untuk melupakan segalanya. Minta maaf, saya tak berniat untuk paksa awak sukakan saya.
saya harap awak faham perasaan saya. 
Saya tak kan menyesal jika saya hilang awak sebab saya dah luahkan apa yang terbuku dalam hati saya ni. Walaupun awak dah mula lupakan saya, saya harap PERSAHABATAN kita tak kan putus..."

Wednesday, April 13, 2011

tired already. . =( kawan

dah lame tak update. . 
tak berkesempatan. . huhu
2 hari kat hospital. . 
penat+bosan+sakit



fedup dengan keadaan macam ney. . 
thanx kepada kawan2 yang sudi menemani. . . 
sayang korang sangad2. . . 

beena say : cheese. . 


tapi aku. . em. . . tak cheese mane lah. . hhahahaha~

the next day. . 
otw dalam kereta nak balik umah with my besties..she said :ayna. . please lahh senyum sikit=) muke dah macam owang mati laki i tengokk. . 
hahaa~boleh pulak dea cakap aku camtu. . nasib baik kawan. . huhu
macam2 lah yg dea bebelkan. . 
then. . dea pun mule lah take this picture. . dalam hati aku. . (sabo jela layan kerenah kawan ney)hehe

well. .ney lah hasil nye. . muke yang tengah kepenatan tapi masih mampu tersenyum untuk kawannya. .
huhu~pape pn. ..apa yang kita alami demi teman kadang2 melelahkan dan menjengkelkan tapi itulah yang membuatkan persahabatan mempunyai nilai yang indah. . 
thanx a lot untuk besties ku. . i already know. . walau camne pun u membebel tu semua demi kebaikan i kan ? thanx sngad2. . <3

Tuesday, April 5, 2011

ANDAI LELAKI TAHU . . . ! ! ! (.t_t.)

bukan slalu aku berada dalam mood jiwang ney. .so kali ni agak mendalam jugak maksod nye. . dan bila difikirkan ada betol jugak semua ni. . 

<3 <3 <3 ilysm Qifa~

Andainya lelaki tahu..Apabila seorang perempuan jatuh cinta,lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya.

Andainya lelaki tahu..Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata, itu bukan bermakna dia lemah, tetapi dia sedang mencari kekuatan untuk terus tabah menyintai lelaki itu.

Andai lelaki tahu..Apabila perempuan jarang mengatakan ‘i love u’, itu tidak bermaksud dia tidak menyintai tetapi dia mahu lelaki itu merasai sendiri cintanya, bukan hanya hadir dari kata-kata tetapi juga melalui bahasa tubuhnya.

Andai lelaki tahu..Sememangnya Allah menciptakan lelaki dan perempuan itu dengan perbezaan yang tersendiri. Tetapi sekiranya mereka saling memahami, mereka akan saling melengkapi dan menyempurnakan.


so ape yang dapat sy hurai kan disini

Perempuan itu diciptakan oleh Allah indah sekali. Di sebalik air matanya, tersimpan seribu satu kekuatan yang bakal menjadikan seorang lelaki itu merasa selamat bersamanya. Biarpun zahirnya perempuan itu tampak lemah tapi dia punya kekuatan tersendiri yang bisa menggoncang dunia dan mungkin bisa pula membuat lelaki menjadi lemah kerananya. Jadi hargailah kehadiran seorang perempuan dalam hidup anda kerana dia didatangkan bukan dengan kelemahan sahaja tetapi dia juga ada kekuatan untuk menyokong anda dan membuatkan hidup anda lebih sempurna.
Copyright@ LALALA all rights reserved :)