a thousand thanks :)

Wednesday, December 29, 2010

pasrah. .

cuaca mendung. . . 
semendung hati aku ni. . . 
dah tak  larat kalau still berterusan macam ni 
kalu betul dia bukan untuk aku. . 
get out from my mind
get out fom my heart
oh sayang. . . 
aku harap aku tak akan sebegini selamanya
memikir kan something yang tak akan mungkin terjadi. . 
never ever ! !
mungkin aku akan begini sampai mati
atau mungkin hari hari yang mendatang aku akan terus tenggelam
tertutup sudah pintu hati !!






.

Monday, December 27, 2010

sakit nya. . .

baru tahu pasal kebenaran...
pedih nye hati aku ney tuhan jek yang tahu...
ya allah tolong la aku....
kalau lah boleh di undur kan masa....
kali ney aku betol2 dah kehilangan dia...
missing him....
kuat kan lah semangat aku ya allah......
tak larat dah nak mengalirkan air mata....

Saturday, December 25, 2010

hari ini dalam sejarah. . . haha

lokasi : m e g a m a l l , kuantan

penat nye...
'subject' yang dicari cari still lagi tak jumpa...
masih lagi dalam pencarian...HAHA ! !
bosan jugak duduk jek kat 'hutan' muadzam uh. . 
so aku + my besties pun hangout lha....
actually hangout ney pun ada mission. . huhu
tapi tak kesampaian pulaak..
sedang dalam pencarian tiba tiba muncul pulak 3 budak sesat ney..
HAHA ! !
entah dari mana..
i dont know too...HAHA ! !
dapat lha jugak snap pic budak budak ney...
ada lha project sikit...huhu
nasib baik lha budak ney sporting....
anyway,,,thnxx to 3 lost boy.... :-D

Friday, December 24, 2010

bosan lha. .

huuuh. . 
da 2 3 hari ney tak bape nak sihat. . 
batuk + selsema. . 
so nak makan pun dah tak de mood. . . 
beli makanan pun tak makan jugak. . . . 
tak larat lha kalau terus macam ney. . .
nak pergi class pun dh tak bersemangat. . 
tak macam dulu. . . 

Tuesday, December 21, 2010

~lalalala~


~. .tIred Of waIting n hOpIng. .
                     ~. .wAnt tO gIve Up In cAse sOmethIng hAppEns. .~

Friday, December 17, 2010

jauhh perjalanan. . . huuuhhh







sabar jelahh. . letih sangad hari ni
 8.30 am ~ muadzam shah
10.00 am ~ kg acheh (rumah pakcik)
11.40 am ~ PEKAN,,ready untuk bertolak ke destinasi. . JOHOR ! ! 
                   aaarrgghh
1.30 pm ~ stop,,have a lunch at kg nenasi
3.35 pm ~ mersing
5.15 pm ~ simpang waha
7.23 pm ~  kota masai, pasir gudang . . finally ! ! sampai jugak . . haha 
Copyright@ LALALA all rights reserved :)