a thousand thanks :)

Wednesday, March 30, 2011

mood malam ney : s t u d y

esok di bebani oleh quiz dan test yang banyak ! !
so . . keep study walaupun mata dah berat 


Saturday, March 19, 2011

bosann

malam ney:: tinggal berdua dengan linda
menyesal pulak tak balik. . 
bosannnnn. . . 
reason tak nak balik. . 
konon nye nak siap kan mini projek. . huhu
dah tak banyak mana pun. . 
almost finish. . ingad nak continue esok pulak. . 
pening jugak kalau ngadap coding lama lama
tepat pukul 1:21 am aku dah off aku punye visual c++. . haha














then . . 
layan lagu lah. . 
1'st song: bruno mars~grenade
next: dirty money~coming home (favourite song ney ) huhu. .
next lagi: estrella~stay
a meaningful song. .
suddenly tringat kat someone. . huh !
comes again. . 
easy for that person forget about me
but very hard for me forget about him~
geram betol la ! !
teros aku next kan lagu. . 
kalau boleh dah tak nak ingad semua tu. . 
kalau boleh nak delete semua memory pasal .........



Wednesday, March 16, 2011

merepek tengah tengah malam

erm. . 
walaupun pagi esok kelas pukul 8 tapi mata ney tak mengantok lagi
untuk menghilangkan kebosanan di tengah2 malam ney aku pun mula
mengedit pic. . 
sambil tu dok layan lagu the times "bep", , , 
next lagu:dan sebenarnya"yuna"
alamak. . . lagu ney pulakk...
menyentuh jiwa raga ku. . . haha~
ada la lirik tu macam kena jek. . .
                  *ku enggan berpura pura ku bahagia
      ku enggan melihat kau bersama si dia
      ku akui cemburu mula menular dalam diri
      pabila kau bersama yang lain. . . 
      adakah perasaan benci ini   
      sebenarnya cinta
      yang masih bersemadi untukmu. . 
      dan sebenarnya ku mengharapkan 
      di sebalik senyuman mu itu
      kau juga merindui aku. . *
 

well. .
dah tiada ape2 untuk dikenang
hope. .aku boleh teruskan macam biasa. .
life must go on..
~ aLwAys rEmEmbEr thAt U shOuld aLwAys "SMILE" nO mAttEr hOw brOkEn U aRe , bEcaUse evEntUaLly evErythIng wIll bE aLrIght ~

Tuesday, March 8, 2011

putus:mood jiwang

my love to that person was ended here

aku duduk sendirian di kamarku
menangis kesepian kernamu
kau tinggalkan aku
kau cari yang lain
tergamak mu merobek hatiku. .
tapi setelah kau pergi 
aku mendapat lebih baik dari mu
dia hargai aku
dia sayangi aku
lebih daripada mu
aku ingin kau tahu betapa ku gembira
tidak lagi bersama mu
namun pastinya nanti kau akan sedari
yang kau perlu cintaku
yang kau perlu cintaku. . 
 

Wednesday, March 2, 2011

MASALAH??!!
" bukan nak cerita masalah saya kat cini yew"

masalah cinta atau kawan yang susah nak handle?

pada saya sendiri kedua-dua maslah ni susah nak settle..

dah name pun PROoBLEM!!

tapi masalah kawan ni lagi susah nak selesaikan.
bukannya kita kawan dengan sorang jek kat dunia ni..
ramai kot kawan kite....
bernasib baik klu dapat kawan yang baik, bole ajar kita baik2,
klu tak bernasib baik, ah kawan lah korang dengan menusia yang busuk hati..
mesti korang pernah berkawan dengan orang yang busuk hati
p e r u t j a n t u n g,
semualah takde yang terkecuali.
bukan korang jek, dya pun same..
Haizzzz! ni lah yang ditakot kan, mula2 baik.
pijak semut pun tak mati..
bila dah bergaduh, mase ni lah , macam2 cerita keluar,
cerita yang takde pun di ada2 kan, abis semua orang dia nak cerita,

TERCEMARLAH IMAGE kiter!!
maklumlah kita kan " BAKAL MANUSIA YANG BERJAYA" hahahha

buat malu kite jek kan..
ni lah penyapai berita yang tak BERTAULIAH..
klu saya ade kuase SIHIR lame tukar kan dia jadi bisu..
jahatkan hamber..
bukan ape, bagi mereke guna MULOT mereka tuh tok sampaikan berita yang BERMORAL sket.
so pasni sebelum bekawan rapat tuh, kenal2 lah hati dia dulu..
bukan korang jek, si penulis pun same..


klu masalah cinta antara kita dengan pasangan..
klu putus pun masih ada kawan2 yang bole membantu..

ah, keluarkanlah PENDAPAT korang yang bernas tuh..
mane tahu dapat ilmu yang berguna..

Copyright@ LALALA all rights reserved :)