a thousand thanks :)

Saturday, October 20, 2012

Aku, aku & aku

Hari ni takde apa sangat nak cakap.
Cakap? Cakap apa?

Aku penat, bosan, rimas, tertekan.
Tolong selamatkan aku dari semua ni. Please..
Mohon sangat.


Segera lah berlalu,
Segera lah hilang.
Segera lah pergi.
Aku mohon, aku mohon.

Tuesday, October 16, 2012

Sekadar

Fuhh fuhh. (Sekadar mengelap habuk di belog ni)

Baik, sudah bersih sikit. Tapi aku sarankan korang kebelakang sikit sebab habuk-habuk di blog ni masih belum sempurna bersihnya. Terima kasih.

Begitulah ceritanya sekarang ni. Aku terlalu sibuk sehingga blog ni sudah dihabukkan oleh masa.

Final project?
Mini Project?
Practical test?
Presentation?

Tengok? semua tu dah beratur cantik menunggu giliran untuk diselesaikan. Hmm, student life kan???


Sibuk-sibuk aku pun sempat lagi aku update kali ni kan? Siap gambar colourful lagi..Yeahh (^ ^)
Manfaatkan masa kau.

Friday, October 12, 2012

one

Sakit hati.
Makan hati.
Pedih hati.
Kecil hati.

Dan semua yang seangkatan dengan hati.
Tenang-tenang dan sabar oke?

Satu untuk kau. Satu untuk aku :/

Jangan sama kan.

Pelik dengan sikap segelintir rakan-rakan. Senyuman tanpa ikhlas, teguran dengan sindiran, kelakuan dapat kesakitan. Macam robot dahhhh

Nak salah kan siapa? Masing-masing dah besar,boleh fikir. Tak perlu kot nak memanjangkan hal yang remeh. Aishh, dah memang nasib. Better pegang tangan bersama dan siapkan final project kita yang awesome..heeee


Kali ini terasa berbeda. Semoga bukan yang terakhir :(

Tuesday, October 9, 2012

blablabla

Dah lama tak update.
Macam mana nak start ni? aishh..
Ni lah jadinya kalau semua benda nak harap kat orang lain. Even bestfriend kita sendiri. Nak ditanya takut memandai-mandai, nak didiamkan nanti jadi 'rakan tidur' pula..

One phone call. Wednesday bluesss

Rindukan seseorang.
Teramat rindu :(
Copyright@ LALALA all rights reserved :)