a thousand thanks :)

Monday, May 23, 2011

i love you too =)

thanx a lot kenpachi .
sebab bahagiakan aku selama 3 ,4 ,5 dan 6 ini .
hope 7, 8, 9 dan seterusnya akan kekal begini .





fiqayna ilysm <3

tak seindah biasa

ada sesuatu .
yang kadangkadang aku tak boleh nak luahkan melalui lisan
ataupun perkataan .
ada banyak benda aku nak share dengan kau .
maaf lah sebab aku tak hargai kau dulu .
kalau lah kau tahu perasaan aku sekarang .
aku nak cerita .
tapi tak boleh keluar .
simpan ,pendam semua ni . aku rasa lost sangad .
aku harap satu hari kau akan rasa apa yang aku rasa .
apa yang jadi sekarang .
aku hanya aku .


ya Allah...tolonglah aku

Sunday, May 22, 2011

tired .

setelah beberapa hari parttime .
so . enjoy time .


hari yang indah .
hari yang ceria .
and hari yang memenatkan.
thanx to kawankawan sebab sudi meluangkan masa .
walaupun muka dah merah .
dah macam kena jemur tengah panas .
kita tetap huruhara kan ?
next time kita pegi lagi ek .
erah ,maya ,ninie ,and kawan yang baru kenal , ainn .
first time meet .


BukitGambangWaterpark

ResortCity

Wednesday, May 18, 2011

hati aku sedia disakiti . sila kan

dan hari ini .
hati aku digores dan menang .

aku harap aku jadi batu .
sakit kan aku sejuta kali kau mahu .
aku takut satu hati hati aku akan tawar .
tak semanis first time kita kenal dulu .

thanx sayang .
sebab still ungkapkan
katakata keramat tu .

i hope i still love u

Tuesday, May 17, 2011

beli lah pewangi . mulut kau bau longkang

bila bercakap takde nak tapistapis .
mungkin kau tak sedar .
perasaan aku kau pijak , kau kata macammacam
kau gelarkan diri kau kawan .
tapi kau lawan .
kau tembak aku dari belakang .
kau tembak aku dengan peluru berpandu .
eleh . tak mati pun .
sakit sikit jek .
kau cakap tinggi .
setinggi gunung everest .

nak bercakap biar bertempat .
nak menegur cermin lah diri tu dulu .
better kau ucapkan perkataan 'sory' tu .
sebelum perkataan tu hanya tinggal perkataan .

kawan still harus jaga perasaan
kawannya .

Monday, May 16, 2011

dear Mr Batman , please sing for me

buad lah apa kau mahu .
pergi lah mana kau nak tuju .
request lah bidadari mana yang perlu .


aku tetap disini . ditepi ini .
menanti .
nanti bila dah jemu datang lah lagi .
aku masih tetap menanti .
thanx for everything sayang .




patotkah aku ? arghhh ! !

Thursday, May 12, 2011

macam chewinggum lekat dekat baju

aku rindu gila .
perasaan yg tak boleh dibuang
walaupun dah dicuci dengan clorox . ~
kadangkadang aku lupa yang
aku dah tak memiliki .
rindu kat orang sampai nak gila .
tapi orang nak ingad aku pun dah tak mungkin .
aku sayang kau dah macam separuh abad batu .
tapi kau just ambil masa seminit untuk lupa kan aku .
memang patot la kan.
kau request seorang yg sempurna .
seorang yg boleh penuhi semua yg kau nak .
nah .
sekarang kau dah dapat .
hope kau enjoy dengan dunia kau .

suck the fuckers -.- kawan aku tanya

kau rasa yg kita tengah sayang, tengah rindu,
tengah angau sekarang ney
sama tak dengan orang yg kita sayang rindu angau tu rasa ?


aku senyum then jawab .


kalau tak sama pun apa boleh buad ?
nangis ? teriak panggil nama orang tu ?
kelar nadi?
nonsense semua tu .

aku hanya boleh pegang satu .

human do changes . remember that

lupalupa then lupa lagi

kadangkala aku ney pelupa .
ada hati, ada perasaan,ada persepsi
dan ada tanggapan sendiri .
kadangkala aku lupa aku ney makhluk
tuhan .
boleh mati bilabila masa .
dalam sekelip mata boleh kaya raya dan
sekelip mata boleh miskin papa kedana .
kadangkadang aku lupa
aku ada keluarga yg selalu datang
dan tak pernah pergi tak kira aku susah,
senang atau sepi .
kadangkadang aku lupa aku ada kawan .
yg selalu buad aku gelak sakan .
makan sambil senyum dan menjerit macam orang sawan .
kadangkadang aku lupa aku ada hak
untuk berkatakata .
saat orang lain buad aku down gila .
buad macam aku ney tak ada .
kadangkadang aku lupa yang aku ney
ada hati .
untuk maafkan apa yang terjadi .
walaupun sakit pedih macam duri .
__________________________________

tolong la faham -.-

Monday, May 9, 2011

penat nye ! !

dah lama aku tak update. .
haha. . agak busy lately. .huh!
bukan busy buad kerja tapi busy jenjalan
with my sayam. . haha
so. . aku punye blog ney pon da agak
bersawang. . ish ish. .
pemalas betol! haha. .
untuk malam ney xde pape yang menarik. .
aku just download lagu n edit pic. .
try something new. .dan ini lah hasil nye !


simple tapi i lurve the dunbo. .
cute an box dunbo tu. .hehe
agak kebosanan stay kat umah cuti ney. .
rindu lak kat roomate2 sekalian. .



hope dapat jumpe tak lama lagi. . =(
Copyright@ LALALA all rights reserved :)