a thousand thanks :)

Thursday, January 27, 2011

 
"CANTIK ITU SUBJEKTIF" & "BEAUTY IS IN THE EYE OF THE BEHOLDER"....
Pengertian cantik itu sendiri bergantung kpd diri masing-masing.
Apakah pengertian CANTIK pada diri anda? 
Berikan pandangan kamu seikhlas-ikhlasnya~

~lurvesangad~







Tuesday, January 18, 2011

memang lha suke kalau macam ney. . .


untuk insan yang bergelar 'lelaki'
cube lha kalau nak menyintai seseorang tu biar lha dengan setulus hati. . 
jangan main main kan perasaan seseorang
kalau rasa dah tak dapat nak menyayangi or menyintai. . 
better berterus terang lha. .  .
jangan lha sampai pasangan anda tu dah bermati matian cinta kan anda. . .
and then senang senang jek mintak clash. . 
tak terfikir ke yang perbuatan anda tu akan mendatangkan effect yang besar kepada seseorang. . 
mood : jiwang sudaa.. . . hehe

Tuesday, January 11, 2011

killer subject ! ! ~


object oriented programming (OOP)
open source operating system (OSOS)

someone can help me ? ? ~
mood : confuse

Friday, January 7, 2011

~ hati semakin ceria or suram ? ? ~

 semakin melupa kan or semakin dilupakan ?
aku p0n tak tahu status aku kat mana skrang. . . 
betol lha ckap besties aku. . .once kite dah sayang kat
someone tu memang susah kite nak lupa kn. . 
tambah2 lagi orang tu dah depan mata. . . 
every day. .
hhuuhhh. . try to make a right decision. . . 
very difficult. . . 
hati tak nak melupa kan. . tapi
at the same time kne lah force jugak hati ney. . 
so skrang aku just tabah kan hati. . .
life must go on right. . . 
just acting that i'm happier girl. .
but the truth is. . . 
i'm very2 lonely gurl + have a little hurt heart
to somenoe that break my heart ~~

Monday, January 3, 2011

sepi sekuntum mawar. . .

berulang kali ku mencuba
memujuk hati lupakan semua
kenangan. . . . 
namun mimpi bertemu lagi
di saat kau tiada di sisi. . . . 
ku berpegang pada janji
tercipta antara kita dulu
hilang mu tiada berganti
biar lahh begini. . . .
ku belayar di lautan
tidak bertepian
sesekali disedarkan
ombak yang mendatang
aku seperti
hilang. . . . 
punca arah dan tujuan. . . 

mood :jiwang seketika


Copyright@ LALALA all rights reserved :)