a thousand thanks :)

Sunday, November 13, 2011

twenty already

kadangkadang sentimental juga perlu ,terutama di waktu lewat malam .menemani detikdetik lalu .not 100% sentimental ,tapi lebih kepada menghargai .

today ? genap . unbelievable . hari bahagia,gembira cukup .riang cukup,penat pun cukup . Kata dia yang membuat aku jadi tersentuh ,walau tak seindah mana tetapi sudah cukup .Kerana kadangkala ,ikhlas menjadi teraju segalanya .terima kasih sebab kau selalu memperoleh piala tempat pertama dalam melakukan segala hal untuk menghappy kan aku .termasuk lah hari ney .


terima kasih linda untuk vanilla cake and wallet yang purple :)
terima kasih my qifa untuk birthday gift(secret) and spent time tengok shark night .
terima kasih kawankawan yang wish kat fb .
and super duper terima kasih to my mom for the birthday gift and wishes . love u sangat :)

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)