a thousand thanks :)

Friday, November 4, 2011

jauh dimata dekat dihati .

raya bertukar ganti ,hidup silih berganti ,
hari berganti hari ,pegangan satu dinanti,
kawankawan tetap dihati .

selamat meniti hari kawankawan . semoga yang hilang akan berganti ,yang diharap akan dapat dipenuhi ,yang disayangi dan menyayangi akan selalu dirindui dan merindui . bukankah kita hidup di bumi Allah ini untuk menghargai satu sama lain ?tak perlu untuk mencari keburukan orang lain .masingmasing ada kelebihan dan kelemahan yang tersendiri . (yeaah ,tak perlu nak merepek timetime macam ney)

dan aku sekarang berada dilaman perang .everyone is busy right now with their own duty ,tapi aku ?dah lama sangat berada didunia sesawang ney . sakit mata laa hadap benda alah ney lama2 :(
let's go Eclipse ,carry on with the coding

2 comments:

saya_arief said...

laman perang tu kat mane .?
nak join sekali..
coding is ........... super duper exciting.
haha.
:D

fatinaina said...

tak boleh nak describe la laman perang tu kat mane.. :)

Copyright@ LALALA all rights reserved :)