a thousand thanks :)

Wednesday, November 16, 2011

i love them . they fill me in the blank =)

aku tergelak sendiri dengan gelagat kawan yang sorang ney . dengan ramarama pun nak bercakap,bukan meluahkan perasaan tapi nak menghalau keluar . tidak berniat jahat tapi cuba menjadi seorang yang mencintai makhluk Allah . takutakut kalau tersangkut kat kipas (haha). oke stop, just ignore kan ramarama yang innocent tu .

ini yang aku nak story kan. .

petang tadi ada sitting . sedikit nervous+excited . bukan dengan MR Ehem, bukan jugak dengan Puan Z tapi dengan lecturer yang disayangi . Encik berkacamata yang peramah lagi baik hati (en pie) . terima kasih atas pujian dan kritikan . huhu . hopefully dapat berakhir dengan baik . aku dah mula berkira kira . bukan tak suka berpraktik disini tapi tak sabar nak bersama kawan yang lain . rindu dah menebal . kata orang, kawan baik dapat baca hati kita . betul ke?


rindu IchiLurve :(

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)