a thousand thanks :)

Wednesday, February 8, 2012

masa dicuri lagi.

class habis awal (macam biasalah class HCI). balik bukak alatan ney, dalam fikiran nak continue study Algo tapi niat dihati tergerak pulak nak update warkah aku ney (haha, tak ilmiah langsung, macam mana nak dapat four flag?fikir..)

waktu untuk aku menconteng disini pun dah semakin dicuri untuk masa depan yang disinari. yela, tuntutan tugasan dan presentation yang beratur cantik menunggu. harus fokus, takde masa nak bertepuk tampar, bertawa ria dan seangkatan dengannya. gerakgerak hati banyak diutamakan untuk quiz dan test untuk class Pn Mazniha (mention jugak) pukul4 ney. InsyaAllah semoga berjalan lancar.

pesongan kata : tersangat indah sebab class project design petang ney takde. (hahaha, sorak ramairamai).

oke, jom study Algorithm & Data Structure.

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)