a thousand thanks :)

Wednesday, February 1, 2012

go go fighting :D

keringat dan daya pemikiran semakin dikerah dan digunapakai sejak seminggu dua ney. bila satu dah siap, datang lagi dua tiga empat kerja yang menanti. class HCI pagi tadi best (macam biasalah) sebab class sekejap je tapi yang tak best sebab dah dapat intro untuk mini project nanti. aisehh...

so apa lagi? buat? eh, ney kan grouping punya kerja. haruslah bersama kan? takkan ada yang nak jadi sleeping partner kot, sleeping beauty takpe. esokesok kan masih ada. InsyaAllah. cukup lah malam ney aku buat research serba sedikit. kan ?

hey greyson chance, boleh main lagu Adele tak?
(someone like you). mata dah berat ney.

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)