a thousand thanks :)

Thursday, April 5, 2012

cerita kawan, cerita hati.

cerita sebenar tak ramai yang tau. orang yang faham je akan mengerti semua ni. jangan selalu nak salahkan orang kalau tak tahu cerita sebenar. boleh datang then sembur je ayat-ayat yang kurang bijak. bukan ke kalau slow talk itu lebih baik? kan? tak perlu la kot nak tunjukkan suara kau yang sememangnya dah lantang tu.

perkataan 'maaf' nampak murah bila disebut banyak kali but still perkataan 'maaf' tu merendahkan ego kita.


soal hati tiada undang-undang. apatah lagi paksaan.

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)