a thousand thanks :)

Monday, April 9, 2012

ada?

orang yang baling batu then sembunyi tangan, dikira sebagai PENAKUT. kan? dah ramai sangat sekarang ni bertalam dua muka. jelik rasa sebab tak tahu muka yang mana harus ditampar dulu. just berpegang pada satu, kawan-kawan tak patut pun nak bermasam muka. tiap hari jumpa.

semuanya menguji kesabaran dan minda.

kalau ada yang kurang bagitahu, kalau ada yang belum settled boleh bincang, kalau ada tak puas hati face to face. tu kan lebih baik dari buat muka yang boleh buat semua orang hangin je.


siapa yang bercakap tentang kita di belakang kita. itu bermakna hidup kita lebih menarik daripada mereka. kan? kan?

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)