a thousand thanks :)

Thursday, December 29, 2011

when a hero doesn't come to me .

Aamir Khan dalam 3 Idiots pernah guna frasa "all izz well" supaya si kawan bertenang. mama angkat Tarzan dalam karton Disney pun menyanyi lagu "I'll be here dont you cry cause you'll be in my heart no matter what they say". sweet. (korang boleh tolong nyanyi tak ?)

tapi macam mana nak bertenang bila rasa macam kena timpatimpa ?kadangkadang, kita cuba untuk membantu sedayanya. berharap semua berjalan lancar & gembira. tapi kita siapa nak menentukan kesudahan semuanya kan ?kita hanya hamba Tuhan. macam kata bidalan,"kita hanya merancang".

chill la aina. ini kan ujian. recheck refresh & topup la manamana yang compang camping nun. memang kita rasa macam useless bila kawan baik kena hentam dengan orang lain, bila kawan baik yang lain pula tak dapat menunaikan impian hati. rasa macam kena timpatimpa. serba tak kena. macam segala kegembiraan direntap begitu sahaja. macam drama pelamin impianku musnah (todia).


walaupun superman tak datang mendendang lagu Tommy Page, hati kena kuat beb ! wassup.
ada point ke entry ni ? wah aku mumble timetime macam ney sebab esok class 10 pagi . haha . tak tentu hala lagi okay malu-off.

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)