a thousand thanks :)

Wednesday, September 7, 2011

thats way i give you 5 extra mark darl :)

sekadar hiasan semata mata :)

'senyum tak perlu kata apaapa'

'I cant smile without you'

kadangkadang
kita sangat suka ada orang dengar kita ber'mumble' tanpa henti .
kadangkadang ceritanya tak best pun .
kadangkadang cerita pasal beli keopok pun macam nak kecoh .
macam la dapat ayam panggang setalam jatuh dari langit .
dan kadangkadang kita macam tak faham .
adakah kita telah melangkau usia tua .
bila perangai dah jadi macam umur 10 tahun dulu ?
kan orang selalu cakap , orang veteran akan bertabiat seperti kanak-kanak .
whoa !kau tua !kau tua !

dan sangat la tak best .
bila kita hanya mampu ber'mumble' dengan seorang kawan saja .(mampu ya bukan mahu)
sangat diskriminasi .
sangat tak best bila hobi tak dapat dipraktik lagi .
*lari keliling padang sambil tutup muka akibat kecewa*

nak tadah telinga ?
konfem nanti kau menguap.
(post macam nak buat invitation to treat)

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)