a thousand thanks :)

Thursday, September 22, 2011

i should say thank you YOU (caps lock);

aku tak frust menonggeng .sila kekalkan statement ini dalam kepala otak & memory ram laptop & komputer sekali sampai ke penghujung post ini .peace :p

oh aku menconteng hanyalah untuk melepaskan segala emoemo yang bersarang setelah seharian menghabiskan masa ber'emo' .

emo pasal coding tak habis-habis (dan tak faham) .

emo pasal....hmmm . pergi dan kembali
susah la macam ney .

mestilah emo yang kedua tu lebih emo sebenarnya sebab emo pasal belajar tak kan lah sampai nak menenggelamkan bilik .
haha .

"adalah kurang cool kalau perempuan tak pernah emo ."

???

at least hargai la orang yang dah ada depan mata

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)