a thousand thanks :)

Tuesday, September 6, 2011

sejenak .


dulu orang cakap ,

"orang yang putus asa dengan hidup dia akan rasa better mati je"
sebab tu banyak tragedi suicide sebab frust cinta ke ,
sebab fail exam ke .
mungkin sebab tak kuat keYAKINan dia dengan ketetapan Tuhan .
mungkin sebab tak terfikir hikmah di sebaliknya .
atau mungkin sebab dah terasa tak mampu nak fikir apa-apa
tapi macam mana orang yang pernah putus asa ,bangkit semula dah semangat hidup , masih terfikir pasal mati ?
aku hanya ingin memandang sekeliling dan bersyukur .

random thought
Copyright@ LALALA all rights reserved :)