a thousand thanks :)

Thursday, May 12, 2011

macam chewinggum lekat dekat baju

aku rindu gila .
perasaan yg tak boleh dibuang
walaupun dah dicuci dengan clorox . ~
kadangkadang aku lupa yang
aku dah tak memiliki .
rindu kat orang sampai nak gila .
tapi orang nak ingad aku pun dah tak mungkin .
aku sayang kau dah macam separuh abad batu .
tapi kau just ambil masa seminit untuk lupa kan aku .
memang patot la kan.
kau request seorang yg sempurna .
seorang yg boleh penuhi semua yg kau nak .
nah .
sekarang kau dah dapat .
hope kau enjoy dengan dunia kau .

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)