a thousand thanks :)

Wednesday, April 13, 2011

tired already. . =( kawan

dah lame tak update. . 
tak berkesempatan. . huhu
2 hari kat hospital. . 
penat+bosan+sakit



fedup dengan keadaan macam ney. . 
thanx kepada kawan2 yang sudi menemani. . . 
sayang korang sangad2. . . 

beena say : cheese. . 


tapi aku. . em. . . tak cheese mane lah. . hhahahaha~

the next day. . 
otw dalam kereta nak balik umah with my besties..she said :ayna. . please lahh senyum sikit=) muke dah macam owang mati laki i tengokk. . 
hahaa~boleh pulak dea cakap aku camtu. . nasib baik kawan. . huhu
macam2 lah yg dea bebelkan. . 
then. . dea pun mule lah take this picture. . dalam hati aku. . (sabo jela layan kerenah kawan ney)hehe

well. .ney lah hasil nye. . muke yang tengah kepenatan tapi masih mampu tersenyum untuk kawannya. .
huhu~pape pn. ..apa yang kita alami demi teman kadang2 melelahkan dan menjengkelkan tapi itulah yang membuatkan persahabatan mempunyai nilai yang indah. . 
thanx a lot untuk besties ku. . i already know. . walau camne pun u membebel tu semua demi kebaikan i kan ? thanx sngad2. . <3

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)