a thousand thanks :)

Tuesday, August 23, 2011

beautiful like you .


(sory xde pic untuk entry kali ney)

kita selalu bercakar.
lawan kokok macam ayam kampung & ayam daging.
kutuk sampai langit.
gebang macam nak bagi satu dunia dengar.
aku rendah , kau tinggi.
kau raja , aku kuli .
kau perfect , aku kuali.
kau natural beauty , aku fair & lovely .
kau memei ,aku letchumy .
kau kfc ,aku kari .

padahal dua-dua sama .

"aku tak kisah pasal kau ,macam diri kau sekarang .
kau kawan aku kan ?"
aku janji aku ingat statement kau ,insyaAllah .
statement yang buat aku tegak sampai hari ni .
dengan izin Dia juga yang memegang hati .
statement yang aku tak pernah imagine untuk dengar .
lagi-lagi dari mulut kau yang macam tak berhenti
isytihar perang dingin versi bujang lapok .
kau memang full-time kawan baik ,part time musuh perang .

sebab aku kenal siapa aku .
aku tahu tinggi rendah aku .

2 comments:

miZz_nizZ said...

npe ni?kwn ckp ayt pedas ke?

fatinaina said...

biase lah . kawan ney ade macam2 jenis

Copyright@ LALALA all rights reserved :)