a thousand thanks :)

Wednesday, March 2, 2011

MASALAH??!!
" bukan nak cerita masalah saya kat cini yew"

masalah cinta atau kawan yang susah nak handle?

pada saya sendiri kedua-dua maslah ni susah nak settle..

dah name pun PROoBLEM!!

tapi masalah kawan ni lagi susah nak selesaikan.
bukannya kita kawan dengan sorang jek kat dunia ni..
ramai kot kawan kite....
bernasib baik klu dapat kawan yang baik, bole ajar kita baik2,
klu tak bernasib baik, ah kawan lah korang dengan menusia yang busuk hati..
mesti korang pernah berkawan dengan orang yang busuk hati
p e r u t j a n t u n g,
semualah takde yang terkecuali.
bukan korang jek, dya pun same..
Haizzzz! ni lah yang ditakot kan, mula2 baik.
pijak semut pun tak mati..
bila dah bergaduh, mase ni lah , macam2 cerita keluar,
cerita yang takde pun di ada2 kan, abis semua orang dia nak cerita,

TERCEMARLAH IMAGE kiter!!
maklumlah kita kan " BAKAL MANUSIA YANG BERJAYA" hahahha

buat malu kite jek kan..
ni lah penyapai berita yang tak BERTAULIAH..
klu saya ade kuase SIHIR lame tukar kan dia jadi bisu..
jahatkan hamber..
bukan ape, bagi mereke guna MULOT mereka tuh tok sampaikan berita yang BERMORAL sket.
so pasni sebelum bekawan rapat tuh, kenal2 lah hati dia dulu..
bukan korang jek, si penulis pun same..


klu masalah cinta antara kita dengan pasangan..
klu putus pun masih ada kawan2 yang bole membantu..

ah, keluarkanlah PENDAPAT korang yang bernas tuh..
mane tahu dapat ilmu yang berguna..

No comments:

Copyright@ LALALA all rights reserved :)